Regnskapstjenester

Vi kan ta hele eller deler av ditt regnskap!

Kanskje ønsker du å bruke tiden din på annet enn regnskapet? Vi er et autorisert regnskapsførerselskap. Med lang erfaring og oppdatert kompetanse innen regnskaps- og lønnsområdet, tilbyr vi tjenester av høy kvalitet og med stor faglig integritet. Vi sørger for at du får rett regnskapssystem til ditt behov. Vi leverer optimalt digitaliserte tjenester til kundens økonomifunksjoner som regnskap, lønn og faktura. Kanskje ønsker du at vi skal ta hele regnskapet, om ikke kan vi bistå med deler av regnskapet. Vi tilbyr modulbaserte løsninger og har ingen binding, dette skaper fleksibilitet for deg som kunde.

Ved bruk av moderne rapporteringsverktøy ønsker vi at du løpende og oppdatert kan følge selskapets finansielle utvikling på en enkel måte enten via mobil, nettbrett eller PC. Vi tilpasser rapporteringen til din bedrifts behov og bistår med å gjøre informasjonen digitalt tilgjengelig.

Vi har lang erfaring med å bistå kunder ved utarbeidelse av budsjett og prognoser. Vi deltar aktivt i planlegging og gjennomføring av budsjettprosessen, og bidrar gjerne til effektiv og korrekt budsjettering. Vi har over 30 års erfaring med utarbeidelse av årsoppgjør og ligningspapirer og holder oss selvsagt løpende oppdatert på alle lover og regler knyttet til årsregnskap og skatt.