Simployer + Visma.net Payroll = Sant

Regnskap

Visma + Simployer = Sant

Simployer og Visma.net tilbyr nå integrasjon mellom Simployers HRM-system og Visma sitt lønnssystem Visma.net Payroll - Dette er gode nyheter for deg som kunde i Compute!

Compute People er Norges eneste leverandør av Simployer, et samarbeid vi er stolte og fornøyde med.

«Simployer har de siste årene gjort store investeringer i grunnleggende teknologi for solid integrasjonsevne og identitetshåndtering. Vi tror på økosystemer der vi sammen med andre leverandører kan skape gode arbeidsflyter for ansatte, ledere, HR og lønnsmedarbeidere. Dette skal vi fortsette å investere i.», sier Kristian Kolstad, CTO i Simployer Group

God arbeidsflyt og en enklere arbeidshverdag


Denne integrasjonen muliggjør for god arbeidsflyt mellom ansatte på tvers av avdelinger, ledere og lønnsmedarbeidere. I tråd med Simployers satsing videre vil også integrasjonen mellom Visma.net og Simployers HRM system bli videreutviklet etter hvert som det utvikles nye funksjoner fra begge systemer.

Med Simployers HR-løsninger får du både operative og strategiske HR verktøy samt HR-rådgivere som svarer på over 60 000 spørsmål årlig fra våre kunder i Sverige og Norge.

Visma.net Payroll er Vismas flaggskip innen lønn – en fullverdig skyløsning med smart automatikk, brukervennlig brukergrensesnitt og apper for både ansatte og ledere.

Compute Advisor er Visma Partner og Visma.net Payroll forhandler. Visma.net Payroll er fremtidens lønnssystem og vårt store satsningsområde. Dette er et system som kommer til å bli aktuelt for ekstremt mange og vi er klar for å ta våre kunder med på denne reisen.

Det beste fra flere verdener innen HR og lønn


Integrasjonen muliggjør en sømløs arbeidsfordeling mellom Compute og deg som kunde. Den sikrer god kompetanseflyt og gjør at begge parter bruker mindre tid på manuelle prosesser og mer tid på det vi faktisk har lyst til!

Er du enda ikke kunde hos en av oss? Ta kontakt :)