People.

Rekruttering – Kurs – Opplæring – HR Administrasjon

Vår jobb starter med å forstå bedriftens forretningside og strategi. Vi vil gjerne høre mer om organisasjonen, kulturen, og menneskene som jobber der.  Hvilke ressurser og kompetanse har bedriften  i dag og hva trenger bedriften fremover? 

Så snart vi er blitt bedre kjent, er vi klar til å hjelpe.

Compute gruppen etablerer nå Compute People. Vi har gjennom mange år fått spørsmål om vi kan hjelpe kundene våre med håndtering av medarbeidere, alt fra hjelp til å finne nye medarbeidere, skriving av arbeidskontrakter eller rett og slett en enkel måte å sikre at medarbeiderne får tilstrekkelig opplæring. I større bedrifter finnes det gjerne egne HR avdelinger som bistår lederne med denne jobben, men i de litt mindre bedriftene er det ofte daglig leder eller økonomiansvarlig som tar denne oppgaven. De største bedriftene har ofte lisenser på gode verktøy som muliggjør heldigitale og effektive prosesser. I mindre bedrifter koster det rett og slett for mye. Vår ide er å tilby like profesjonelle tjenester og moderne verktøy  til SMB kunden som de store bedriftene har tilgang til, men til en akseptabel og fornuftig pris som gjør at “alle ” i praksis kan ta dette i bruk.

Vi kan hjelpe med alt fra rekruttering,  administrative HR oppgaver, opplæring og kurs og mye mer, alt som handler om medarbeiderne i bedriften. Noen ganger er det behov for mye hjelp andre ganger er det bare en enkelt  liten oppgave – vi hjelper når behovet er der!

Compute People har valgt å etablere samarbeid med noen av de beste systemleverandørene på rekruttering, HR administrasjon og kurs/opplæring og kan nå tilby mindre SMB bedrifter samme effektive og brukervennlige løsninger til en god og fornuftig pris. Fordi vi er en del av Compute gruppen vil det være enkelt å integrere våre verktøy mot for eksempel bedriftens ERP system. Og så har vi selvsagt lang og solid HR kompetanse! 

Ta kontakt med daglig leder i Compute People AS, Wenche Drønen Christenssen for en uformell prat om hvilke muligheter som finnes. 

Telefon: 416 26520
Mail: wenche@compute.no