Advisor

Advisor

Vi tilbyr våre kunder en merverdi utover tradisjonell bokføring og regnskaps­rapportering.

 1. Regnskapstjenester

  Compute Advisor AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi leverer optimalt digitaliserte tjenester for fangst og bearbeiding av data til kundens økonomifunksjoner som regnskap, lønn og faktura. Med lang erfaring og oppdatert kompetanse innen regnskaps- og lønnsområdet, tilbyr vi tjenester av høy kvalitet og med stor faglig integritet.
 2. Rapportering og analyse

  Ved bruk av moderne rapporteringsverktøy ønsker vi at du løpende og oppdatert kan følge selskapets finansielle utvikling på en enkel måte enten via mobil, nettbrett eller PC. Vi tilpasser rapporteringen til din bedrifts behov og bistår med å gjøre informasjonen digitalt tilgjengelig.
 3. Budsjett og prognose

  Vi har lang erfaring med å bistå kunder ved utarbeidelse av budsjett og prognoser. Vi deltar aktivt i planlegging og gjennomføring av budsjettprosessen, og bidrar gjerne til effektiv og korrekt budsjettering.
 4. Rådgivning

  Med lang erfaring og bred kompetanse er vi en nyttig sparringpartner i forbindelse med oppkjøp eller salg av bedrifter, driftsmiddelbehandling, regnskaps- og lønnsregler, skatt og merverdiavgift m.v. Med inngående kjennskap til ditt regnskap og din bedrift tar vi mål av oss til å være din foretrukne rådgiver.
 5. Administrativ bistand og selskapsformalia

  Vi kan bistå våre kunder med administrative oppgaver rundt drift av selskapet, herunder bistand til selskapets styrende organer som styret og generalforsamling. Våre tjenester omfatter bl.a. utarbeidelse av lovpålagte protokoller og dokumenter, aksjebok og aksjonærregisteroppgaver, stiftelse og avvikling av selskap, redegjørelser og registrering av endringer i Brønnøysund m.v.
 6. Årsoppgjør og ligningspapir

  Vi har over 30 års erfaring med utarbeidelse av årsoppgjør og ligningspapirer og holder oss selvsagt løpende oppdatert på alle lover og regler knyttet til årsregnskap og skatt.
 7. Den store forskjellen...

  Med god kunnskap om kundens strategi, forretningsmodell og forretningsprosesser skal vi tilføre våre kunder en tydelig merverdi ved aktiv bruk av digitale løsninger, tilpasset periodisk rapportering og proaktiv rådgivning.
Advisor

Har du lyst å bli bedre kjent med oss?

Vi tar gjerne et møte der vi serverer kaffe og får litt mer innsikt i din bedrift og hvilke utfordringer og muligheter du ser fremover. Hvem vet, kanskje finner vi tonen og etablerer et spennende og lønnsomt samarbeid for begge parter.

Ta gjerne kontakt med oss!