IT

IT

Jobb effektivt om dagen.

Sov godt om natten.

 1. Vismaforhandler

  Compute er en sertifisert Visma forhandler, og leverer et bredt spekter av produkter og tjenester tilknyttet områdene ERP, HR og CRM. Våre hovedprodukter er Visma Business, Visma Document Center og Visma Lønn.
 2. Microsoft 365

  Compute leverer Microsoft 365 til 1000+ sluttbrukere, og bistår i oppsett, konfigurasjon og tilpasning av løsningen. Azure AD (identitetssikring), Intune (enhetsadministrasjon) og Teams (samhandlingsplattform) er sentrale produkter i vår leveranse.
 3. Server i skyen

  Med en privat nettsky hos oss slipper du lokal serverdrift. Vi tar hånd om sikkerhet, drift, backup og oppdateringer. Servere driftes i vårt høy-ytelses datasenter bygget på HPE Simplivity (hyperkonvergert IT).
 4. Sikret nettverk

  Det har aldri vært viktigere å beskytte seg mot nettangrep. Vi leverer fiberlinje, brannmur, switch og trådløst nett som gir god beskyttelse mot angrep fra uvedkommende. Hos oss betaler dere en fast månedspris for leie av utstyr, internettilgang og lisenser.
 5. IT-drift

  Ved å inngå en driftsavtale med oss tar vi ansvar for IT-driften i din bedrift. Vi hjelper deg med smart infrastruktur og stabil drift. Hvis feil oppstår fikser vi problemet. Vårt mål er å gjøre din hverdag enklere og mer effektiv.
 6. Rådgiving

  Trådløst kontor? Hvilken serverløsning bør du gå for? Hvilke applikasjoner egner seg best for din bedrift? Hvordan kan virksomheten effektiviseres? Vi er her for å hjelpe deg med å forbedre dine forretningsprosesser.

Vi kontrollerer jevnlig at alt er som det skal og tar nødvendige backuper og oppdateringer. Du bestemmer selv om du vil eie eller leie software og hardware.

IT

Har du lyst å bli bedre kjent med oss?

Vi tar gjerne et møte der vi serverer kaffe og får litt mer innsikt i din bedrift og hvilke utfordringer og muligheter du ser fremover. Hvem vet, kanskje finner vi tonen og etablerer et spennende og lønnsomt samarbeid for begge parter.

Ta gjerne kontakt med oss!