Nettverk

Trygt og stabilt nettverk

Vi leverer fiberlinje, brannmur, switch og trådløst nett som gir god beskyttelse mot angrep fra uvedkommende. Hos oss betaler dere en fast månedspris for leie av utstyr, internettilgang og lisenser.

Oppsett og installasjon

Vi oppmuntrer våre kunder til å ta kontakt hvis de skal bytte lokaler slik at vi kan være med å tegne opp det tekniske oppsettet til det lokale nettverket. Herfra rådgiver det utstyret som er nødvendig for bygget, og bestiller det inn for kunden. Etter å ha meldt alt av utstyret inn i våre systemer og tester det for eventuelle feil, kjører vi ut til kunden for å installere utstyret. Ute hos kunden jobber teknikerne fort og grundig slik at mulig nedetid vil oppleves minimalt.

Monitorering og logging av trafikk

Internettlinje, utstyr og trafikk blir automatisk logget og monitorert fra våre lokaler i Møllendalsbakken. Her får vi direkte oppdateringer hvis det skulle oppstår trusler eller nedetid på nettverket. Ofte er vi før kunden å informere hvis utfordringer skulle oppstå på nettverket.

Brannmur, fiberlinje, switch og WiFi

Våre teknikere velger det utstyret som passer best for kundens interesser og lokasjon. Detaljer som tas med her er størrelse på lokasjon, grad av beskyttelse og pris. Dette gjør at hver kunde vil få tilpasset utstyret til sin bedrift og dermed få best mulig opplevelse. Ved at vi er med fra starten av prosessen sikrer kunden at en ikke opplever tregt og ustabilt nettverk. Kunden velger selv om han vil kjøpe utstyret selv eller vil ha en fast månedspris i en såkalt alt-i-en pakke.