People

People

Vår jobb starter med å forstå bedriftens forretningsidé og strategi

  1. Rekruttering

    Vi hjelper kunder med ulike rekrutteringsoppdrag fra nøkkelstillinger til lederstillinger på ulike nivåer og i forskjellige bransjer. Vi utarbeider stillingsannonser, finner relevante kanaler å markedsføre stillingen din og eller gjør et search for å finne din nye medarbeider. Du følger og deltar i hele rekrutteringsprosessen så mye du ønsker. Det meste skjer digitalt - alt til en fast og akseptabel pris.
  2. HR administrasjon

    Vi hjelper kunder med administrativ system- og fagstøtte rundt det å ha egne medarbeidere. Vi har et utmerket samarbeid med Simployer et av Norges mest anerkjente leverandører av HRM system. Vi supplerer tilbudet med et HR abonnement fra Compute People - du som kunde får rett og slett din egen HR avdeling hvis du tegner et abonnement hos oss.
  3. Kompetanseutvikling

    Vi hjelper kunder som ønsker en mer systematisert måte å utvikle kompetansen til sine medarbeidere i bedriften. Gjennom vår digitale læringsplattform kan vi tilby relevante kurs tilpasset ulike bransjer. Vi tror det er mange kunder som ønsker seg en enkel plattform der en kan samle og distribuere kurstilbud til alle ansatte. Trenger du hjelp til et enkelt onboardingsprogram, produsere en video eller finne rett kurs for dine ansatte - vi hjelper deg gjerne!
Bilde people

Har du lyst å bli bedre kjent med oss?

Vi tar gjerne et møte der vi serverer kaffe og får litt mer innsikt i din bedrift og hvilke utfordringer og muligheter du ser fremover. Hvem vet, kanskje finner vi tonen og etablerer et spennende og lønnsomt samarbeid for begge parter.

Ta gjerne kontakt med oss!