Sikret nettverk.

Det har aldri vært viktigere å beskytte seg mot nettangrep. Compute AS leverer sikkerhetsutstyr, fiberlinje og systemer som beskytter mot angrep fra uvedkommende. Hos oss betaler dere en fast månedspris for leie av utstyr, internettilgang og lisenser.​

Pålitelig og tilpasset fiberlinje
Bedrifter har ulike behov for hastighet og kapasitet. Vi tilpasser linjen til bedriftens behov, og leverer tilgang fra internettleverandørene BKK og Broadnet.

Trygghet bak brannmur
Vi leverer kun utstyr av aller høyeste kvalitet, og med utstyr fra verdensledende Fortinet vil brannmuren sikre bedriften din mot ytre angrep. Vi sørger selvsagt for at alt oppdateres jevnlig, så du er sikret mot nye trusler.

Printerhåndtering
Det sendes mye sensitiv informasjon til utskrift. Med sikret nettverk som tjeneste får bedriften en rask, sikker og stabil utskriftsrutine.

Trådløst og lokalt nett
Vi leverer trådløse aksesspunkter som samarbeider og gjør det enkelt å utvide nettverket etter behov samt etablere egne gjestenettverk. Med enkle grep får bedriften dekket store arealer med stabilt, raskt og sikkert trådløst nett.

Monitorering
Med sikkert nettverk som tjeneste får bedriften monitorering av det lokale nettverket. Slik kan vi identifisere feil, opprettholde sikkerheten og overvåke ressursbehov. Dette hjelper oss til å hurtig kunne diagnostisere feil og rette opp i dem.