Sikret PC.

Vi kartlegger hvilke PC-behov du eller din bedrift har, og hjelper til med å finne riktig utstyr. Trengs det ekstrautstyr som skjermer, docking, mus/tastatur eller lignende, bistår vi selvsagt med dette.​

Finansiering av PC
Sikret PC som tjeneste kommer med 4 års finansiering. Vi leverer en komplett, skreddersydd løsning, og dere vil til enhver tid ha en oppdatert maskinpark. Alt av tilleggsutstyr som blir valgt med datamaskinen er med i leieavtalen.

Kontorstøtte
Vi leverer PC-ene med alle systemene og programvarene du trenger for å ha nødvendig kontorstøtte.

Antivirus
Det har aldri vært viktigere å beskytte systemene og unngå dataangrep. Vi leverer en svært kraftig og moderne antivirusløsning med våre maskiner. Den identifiserer, motarbeider og fjerner virus eller ondsinnet programvare før det er for sent.

Monitorering
Vi kan enkelt bistå dere ved problemer, og i enkelte tilfeller kan monitoreringen føre til at vi løser dem før de har oppstått. Gjennom løsningens rapportering om feil, vil vi kunne bistå dere raskt og effektivt. Dette gjøres enten lokalt eller i mange tilfeller via fjernstyring.

Patch Management/Alltid oppdatert
Vi sørger for at både operativsystem og programvare, samt tilhørende drivere på datamaskinen alltid er oppdaterte. Dette gir en stabil og driftssikker maskin med god ytelse.